Vi på Drivknuten sponsrar team Micke Nyman Racing!

Motorsporten är viktig för oss på Drivknuten.se då den med sin teknikutveckling hjälper branschen med nya tekniska lösningar. Men framför allt skapar den ett starkt nätverk och ger väldigt mycket tillbaka. Vi väljer samtliga projekt och åtaganden med stort hjärta.

Vi försöker därför hjälpa till och stötta utvalda förare såväl som intressanta projekt och motorbanor. Det är inga stora åthävor från vår sida men vi vill försöka “dra vårt strå till stacken” och göra det lilla vi kan för att motorsporten ska överleva och fortsätta utvecklas.

Vi fortsätter därför att sponsra Micke Nyman som med sin sköna generösa personlighet ger ett bestående intryck på alla han möter.

I tillägg är Micke dessutom en otroligt duktig racingförare som vunnit det mesta han kört i Legends Cars. Efter ett inhopp i V8 Thunder Cars 2019 slutade han på en mycket hedrande 4:e plats, men nu är han alltså tillbaka i Legends Cars igen för att vinna. Nytt för i år är att han teamar ihop med Rasmus Ericsson som även han har en grym meritlista. Rasmus vann World Finals i Legends i Las Vegas 2018 och Legends Cup i Sverige 2019.


Fantastiskt avslut på Valeryd Legends Cup 2020

Rasmus Ericsson har haft en bra säsong och stod som favorit inför finalhelgen på Gelleråsen Arena. Trots starkt motstånd lyckades Rasmus vinna första finalheatet och slutade trea i andra, men det räckte för att vinna Valeryd Legends Cup för andra året i rad. Vilken otrolig prestation!

Micke Nyman som haft en betydligt motigare säsong och varit riktigt otursförföljd, låg som sjua i serien inför finalhelgen med siktet inställt på pallplats i båda heaten för att ha möjlighet att sluta på en fjärdeplats totalt. Han var snabbast på träningen men missade i lite i kvalet och fick starta som fyra. Efter två ganska stökiga race där Micke både körde av och blev avpetad låg han som sämst på en 25:e plats men lyckades ändå köra upp sig och sluta tvåa i båda heaten. Vi på Drivknuten kan inte sluta applådera dessa grymma grabbar.

Jättekul var det också att Olle Erixon som också kör i team Micke Nyman Racing blev "Rookie of the Year".

Vi på Drivknuten.se grattar alla tre förarna och ser redan fram mot nästa säsong..!

 

Följ killarna via hemsidorna: http://www.mickenyman.se/
respektive https://www.rasmusericsson.com/

eller via Facebook: https://www.facebook.com/mickenyman56/

https://www.facebook.com/rasmus.m.ericsson

Rasmus Ericsson vann Valeryd Legends Cup 2020