För oss på Drivknuten.se är motorsporten viktig då den med sin teknikutveckling hjälper branschen med nya tekniska lösningar. Vi försöker därför hjälpa till och stötta utvalda förare såväl som intressanta projekt och motorbanor. Det är inga stora åthävor från vår sida men vi vill "dra vårt strå till stacken" och göra det lilla vi kan och väljer projekt med stort hjärta. 

Det var också därför vi valde att sponsra Micke Nyman som med sin härliga jordnära personlighet ger ett positivt och bestående intryck på alla han möter.

Micke är dessutom en otroligt duktig racingförare som körde gokart med stor framgång mellan åren 1995 och 2003 innan han "tillfälligt" la hjälmen på hyllan.

2015 - efter hela 12 års uppehåll - började han köra Legends Cars och slutade som 2:a i serien första året han började köra och blev då naturligtvis Rookie of the Year. 2016 slutade han som två i serien igen. Men både 2017 och 2018 vann han hela serien, alltså Legends Cup Champion två år i rad.

Så inför 2019 tog Micke det stora klivet upp till att köra Camaro i V8 Thunder Cars med helt andra förutsättningar med en stor karossbil med stark V8-motor. Starten i serien var lite brokig men i de senaste fyra av fem racen har han slutat på pallen och ligger nu fyra i serien total med en chans på en tredjeplats om allt går vägen i finalen på Mantorp Park helgen den 4-5 oktober. Vi håller tummarna för Micke inför finalen och återkommer med information om hur det hela slutar.

Följ honom på Facebook: https://www.facebook.com/mickenyman56/

micke nyman i Camaro