Motorsporten har i över 50 år varit ett viktigt inslag i Gulfs verksamhet. Tidigt satsade man på bilracing för att testa sina nya produkter, bland annat oljan Gulf Pride och bensinen No-Nox. 

Ingen bilintresserad kan någonsin glömma de ljusblå och orange Gulf-bilarna som härjade på racerbanorna på 60- och 70-talet. Det verkliga genombrottet kom 1968 och 1969 när de Gulfmålade Ford GT40-bilarna vann LeMans 24-timmarslopp. Det blev också filmatiserat med Steve McQueen i huvudrollen i filmen med samma namn 1971. 

Efter det har Gulf varit en av de starkaste symbolerna för racing, genom Porsches Gulf-bilar och Aston Martins racingstall i LeMans, som Gulf sponsrat sedan 2008.

Vi kan nu presentera ett komplett sortiment av Gulf motorolja, växellådsolja, bromsvätska och olika tillsatser och smörjmedel. Till detta kommer hela sortimentet av spännande prylar, kläder och accessoarer i skön vintagestil. Vi kommer att lotta ut en mäng fräcka prylar och de 50 första kunderna som köper Gulf olja får Gulf keps eller tröja.