drivknuten_skrotbilsrejs_sponsorer

Drivknuten_bmw_skrotbilsrejset

Lyckad testdag inför Skrotbilsrejset

Skrotbilsrejset som ska köras den sista oktober arrangeras av MOM Events & Förarcoaching på Ljungbyheds Motorbana. Söndagen den 6:e september var den enda testdagen och vi på Drivknuten.se var naturligtvis på plats för att testa vår välpreparerade och snygga BMW 520i E60 med automatlåda... 

Totalt hann vi med mellan 120 och 130 varv innan de tre test-timmarna var till ända. Vi var till slut den enda bilen på banan efter att närmast samtliga anmälda bilar kört sönder eller av andra orsaker lämnat banan. Några mindre justeringar ska göras innan racet och därefter skickas samtliga 75 bilar som deltar till Märkesdemo i Helsingborg för demontering och slutligen skrotning.

Vi vill passa på att tacka våra otroliga mekaniker Nikola, Edvin och Vedran. Och även våra fantastiska sponsorer och samarbetspartners som R-Tech Solution och Märkesdemo i Helsingborg med Jonas Thelander i spetsen.

Eftersom vi hade mycket plåtyta på bilen att fylla upp så passade vi på att lägga in Drivknuten´s och GTRacings.se sponsorer.