Garanterat rätt delar till 2,5 miljoner bilar

Tack vare de unika Carlinkment-numren har vi kunnat matcha exakt rätt delar för runt 2,5 miljoner bilar och kan därigenom garantera att det då alltid blir rätt reservdel. Hela grunden i Carlinkment-sytemet bygger på att ta bilen till reservdelen istället för tvärt om. Carlinkment har "tvättat" alla fordonsuppgifter och fordonsfakta på samtliga 6,3 miljoner svenska regnummer som kommer från Transportstyrelsens bilregister. Därför ska samtliga biluppgifter i vårt system vara ständigt uppdaterade och så korrekta som det bara är möjligt.

Symbolen "100% Garanterat Rätt Del" kommer upp på alla de delar för drivlinan som är kopplade via systemet, och de blir fler och fler för varje dag. Symbolen innebär också att om någon del ändå skulle bli fel så återbetalar vi alla pengar inklusive frakten fram och tillbaka, men det ska som sagt inte kunna hända.

Nu är över 270 olika drivaxlar garanterat rätt matchade till 1,2 miljoner svenskregistrerade Volvobilar mellan årsmodellerna 2000 och 2020. Nu arbetar vi med att koppla flera andra bilfabrikat för att kunna säkerställa att det alltid ska bli rätt delar. Snart är också 650.000 VW-modeller färdigkopplade.

I samband med att vi nu matchat rätt drivaxlar till bilarna har det även följt med ett antal rätt kopplade drivknutar, mellanaxlar, stödlager och t.o.m. ABS-ringar i de fall dessa gått att låsa till rätt modell.

Läs mer om de unika Carlinkmentnumren på hemsidan: Carlinkment.se