Våra grymma silikondamasker finns nu även i svart

Vi har fyllt upp lagret av med våra unika, populära och otroligt slitstarka drivknutsdamasker och styrväxeldamasker i blå och röd silikon. En stor nyhet är att båda damaskmodellerna nu också finns i svart silikon.

Våra universaldamasker i silikon spar både tid, arbete och pengar. Fördelarna med silikonet är att det är betydligt mjukare och samtidigt har avsevärt mycket bättre ålderbeständighet än vanliga damasker i svart nitrilgummi.

Silikonets unika termiska egenskaper gör det bättre lämpat för just drivaxeldamasker då det klarar temperaturer mellan -70C och +200C utan att förändras eller spricka. Just sprickor vid stora rattutslag i låga temperaturer vintertid är annars det kanske vanligaste problemet för en vanlig drivaxeldamask.

Både drivaxeldamasken och styrväxeldamasken monteras enkelt med våra monteringskoner, utan att behöva plocka bort drivknuten från drivaxeln eller att behöva lossa styrleden. Monteringskonen är framställd av ett speciellt material med bra glidegenskaper och kan användas om och om igen.

Samtliga drivknutsdamasker levereras komplett med fett och rostfria klämmor medan två straps medföljer styrväxeldamaskerna.

För att komma direkt till silikondamaskerna, klicka här!