Kamremssatser

Skriv in ditt regnr.

Kamremssatser

Skydda din motor eller dina kunders motor och din verkstads rykte genom att aldrig ge avkall på kvalitén på något av den viktigaste komponenterna i motorn - kamrem och dess tillhörande delar.
Det finns egentligen bara ett sätt att göra rätt, genom att byta hela kamremssatsen med vattenpump och då självklart välja högsta möjliga kvalitet, dvs från världsledande Optibelt.
Optibelt är ett tyskt företag som tillverkat remmar för industri och bilindustrin sedan 1872. Det kallar vi tradition och trygghet. Självklart är samtliga remmar tillverkade i Tyskland och av OE-kvalitet vilket betyder att det många gånger är exakt samma remmar som sitter i bilen när den tillverkas. Det är därför vi valt att enbart satsa på Optibelt som enda leverantör för våra kamremsatser. Det ger samtidigt en trygghet om något skulle hända.
På många av dagens mer kompakta motorkonstruktioner med snäva toleranser medför en trasig kamrem att kolvarna slår emot ventilerna och skadar både ventiler, kolvar, topplock och även andra delar som foder eller t.o.m. motorblocket. En brusten kamrem förstör alltså i de flesta fall mer eller mindre hela motorn!

BESTÄLL
FÖRE

15.00

så skickar vi dina varor samma dag från vårt lager i Helsingborg!

Garanterat rätt del!

Denna symbolen på artikeln betyder fri returrätt och alla pengar tillbaka om den av någon anledning inte skulle passa!

To Top