Kylare

Skriv in ditt regnr.

Kylare

Billigast i Sverige på kvalitetskylare från enbart kända varumärken som Valeo, Nissens, Diederichs, Hella, Magneti Marelli och Frigair.
När bilens temperaturmätare börjar stiga kan det bero på allt från läckande kylarceller eller slang, stopp i kylsystemet, en läckande eller trasig termostat. Sjunker nivån i expansionskärlet beror det med all säkerhet på ett läckage någonstans.
Byt därför kylare i tid innan det blir följdfel som beror på överhettning. Det kan även bli problem med växellådan om den överhettas, om det är så att den också kyls via samma kylare som bilens motor.

Kom ihåg att alltid göra bytet av kylare när kylaren är kall.

Kontrollera först att den nya kylaren är identisk och har exakt samma anslutningar som den gamla kylaren. Töm ut all kylvätska genom att lossa slangarna eller släppa ut kylarvätskan genom avtappningskranen/bulten - om det finns en sådan. Ta bort den gamla kylaren och montera den nya på samma plats. Sätt tillbaka alla slangar och anslutningar.
Fyll till sist på ny kylvätska, använd gärna Peak Global Life Time som är en unik revolutionerande kylarvätska som kan användas till att toppfylla eller bytas ut helt oavsett om bilen är originalfylld med blått, rött, grönt, orange eller gult kylmedium. När kylarvätskan byts ut helt och hållet till PEAK Global Life Time håller den hela kylsystemets livslängd utan byte.
PEAK Global Life Time passar särskilt bra inom motorsporten och till bilar som lätt går varma som ex.vis amerikanska bilar, då övertrycket kan höjas till 15 PSI och kokpunkten till hela 135°C.

PEAK Global Life Time motverkar effektivt galvanisera strömmar och är dessutom amin-, fosfat- och silikatfri.

BESTÄLL
FÖRE

15.00

så skickar vi dina varor samma dag från vårt lager i Helsingborg!

Garanterat rätt del!

Denna symbolen på artikeln betyder fri returrätt och alla pengar tillbaka om den av någon anledning inte skulle passa!

To Top