Om oss

Tre goda skäl att bli kund till oss!

01

Vi finns i Sverige och skickar allt från vårt lager i Helsingborg. Särskilt bra om du av någon anledning skulle behöva byta del. 

 

 
02

Vi har alltid minst originalkvalitet på våra delar och lämnar minst två års garanti. Vi arbetar ständigt med produktutveckling.

 

 
03

Vi har snabba leveranser och skickar samma dag som du beställer innan kl. 15.00, med reservation för slutförsäljning.

 

 

Några ord om oss

Vi arbetar med ett ständigt mål, att alltid ge maximal service till dig som kund. Det är det många andra företag som också påstår sig göra, men vi gör verkligen det och vi vill alltid se till att överträffa dina förväntningar.

Vi arbetar därför kontinuerligt med produktutveckling och med att hitta rätt delar av högsta kvalitet, till ett konkurrenskraftigt pris naturligtvis. Vi har därför valt att enbart arbeta med kvalitetsfabrikat.

Vi har inga mellanhänder och kan därför hålla lägre priser än många andra, men priset kommer aldrig att komma före kvalitet hos oss.

De bildelar som vi främst arbetar med idag är drivaxlar, inre drivknutar, yttre drivknutar, kardanaxlar, fönsterhissar, ABS-ringar, tändspolar, hjullager, olja, kylarglykol. Men då vi ständigt utökar vårt sortiment så tillkommer ständigt nya delar.

Har du bekymmer att hitta rätt kan du alltid ringa eller maila oss på info@drivknuten.se eller via fomuläret här.

Välkommen som kund hos oss på Drivknuten.se!