Skriv in ditt regnr.

Välkommen till Drivknuten.se

Du har förmodligen hittat till oss via en reservdel som du sökt efter på Internet.

Det betyder inte att det till 100% är rätt del till din bil. Så för att vara på säkra sidan kan du knappa in din bils registreringsnummer i rutan bredvid så får vår databas plocka fram rätt delar för just din bil.

Vi kommer självklart också att hjälpa dig att manuellt kontrollera så att det blir rätt del till din bil. Har du några funderingar så kan du alltid använda vår chat så hjälper vi dig så fort som möjligt eller maila till oss på info@drivknuten.se så återkommer vi till dig med ett svar

Art. No:
Techwipes

Techwipes universalrengöringsdukar

295,00 kr
I lager, skickas direkt, lev. inom 1-3 dagar

90 unika universalrengöringsdukar för händerna som effektivt avlägsnar och absorberar olja, fett, färg, sot, bläck, tjära och tätningsmedel. Inget vatten behöver tillsättas. Perfekt att ha med sig i bilen, husvagnen, båten eller i garaget. Dukarna rengör dina händer utan några lösningsmedel och återfuktar och vårdar samtidigt huden genom en unik sammansättning av Aloe vera, jojobaolja, glycerin och vitamin E. Dina händer får en naturlig återfuktning och mjuk känsla, samtidigt som de doftar behagligt.

Varje burk innehåller 90 st. högabsorberande polypropylenedukar med en specialstruktur för djuprengöring i en förpackning som förhindrar att dukarna torkar ut..
Innehåller inga lösningsmedel. Utmärkta att rengöra smutsiga ytor och delar med efter att ha rengjort händerna.

To Top