Skriv in ditt regnr.

Välkommen till Drivknuten.se

Du har förmodligen hittat till oss via en reservdel som du sökt efter på Internet.

Det betyder inte att det till 100% är rätt del till din bil. Så för att vara på säkra sidan kan du knappa in din bils registreringsnummer i rutan bredvid så får vår databas plocka fram rätt delar för just din bil.

Vi kommer självklart också att hjälpa dig att manuellt kontrollera så att det blir rätt del till din bil. Har du några funderingar så kan du alltid använda vår chat så hjälper vi dig så fort som möjligt eller maila till oss på info@drivknuten.se så återkommer vi till dig med ett svar

Art. No:
DVD-Multilock

Veidec 142 Multi Lock, professionellt drivknutslim

499,00 kr
I lager, skickas direkt, lev. inom 1-3 dagar

Professionellt drivknuts- och drivaxellim från Veidec. En proffsprodukt nu tillgänglig för gemene man. Innehåller hela 50 ml att jämföra med Loctite, CRC och andra speciallim som ofta endast innehåller 5 ml. Veidec 142 Multi Lock Strong räcker alltså till väldigt många drivknutar och drivaxlar.

För universal användning som gänglåsning medium och rörtätning upp till < M80. Flänstätning < 0,5mm och cylindrisk fastsättningar < 0,5mm.
Certifierad enligt DVGW (DIN EN 751-1) och NSF P1. Green World-klassad. Utmärkt kemisk tålighet och temperatur från -55C till +150C.

Säker för användare och miljö utan myndighetskrav på utbildning eller läkarkontroller.

To Top