Skriv in ditt regnr.

Välkommen till Drivknuten.se

Du har förmodligen hittat till oss via en reservdel som du sökt efter på Internet.

Det betyder inte att det till 100% är rätt del till din bil. Så för att vara på säkra sidan kan du knappa in din bils registreringsnummer i rutan bredvid så får vår databas plocka fram rätt delar för just din bil.

Vi kommer självklart också att hjälpa dig att manuellt kontrollera så att det blir rätt del till din bil. Har du några funderingar så kan du alltid använda vår chat så hjälper vi dig så fort som möjligt eller maila till oss på info@drivknuten.se så återkommer vi till dig med ett svar

Art. No:
EDBKS05

Styrväxeldamask, röd universal i silikon

275,00 kr
I lager, skickas direkt, lev. inom 1-3 dagar

Styrväxeldamask i röd silikon

Vi på Drivknuten.se kan nu presentera en helt ny styrväxeldamask av universalmodell i röd silikon, som tagits fram efter den stora succén med drivaxeldamaskerna i silikon.

Precis som med drivaxeldamasken, så spar även styrväxeldamasken både tid, arbete och pengar. Framför allt så gör silikonets mjukhet att den på ett enkelt sätt kan träs över styrleden. Detta eliminerar både delandet av styraxeln eller att man behöver ta bort p-ändan vilket gör att man alltså inte behöver göra någon hjulinställning efter bytet.

Missa inte vår monteringskon för styrväxeldamaskerna som gör arbetet ännu lättare: Kon1

Det är silikonets unika termiska egenskaper som gör det bättre lämpat för just drivaxel- och styrledsdamasker då det klarar temperaturer mellan -70C och +200C utan att förändras eller spricka.

Priset är 259 kr inkl. moms per kit vilket innefattar en styrväxeldamask i silikon och två buntband.

Silikondamasken av universalmodell kapas i de stegade ändarna till lämplig dimension och passar därför till merparten av alla marknadens styrväxlar, även på ATV och liknande. Just denna styrväxeldamask i silikon är utvecklad enbart för det krävande Nordiska klimatet.

Totallängden är c:a 200 mm och ihoptryck c:a 130 mm. Den smalare änden har stegningen 12, 20, 27 och 37 mm medan större änden har måtten 35, 40, 45 och 50 mm.

To Top