Skriv in ditt regnr.

Välkommen till Drivknuten.se

Du har förmodligen hittat till oss via en reservdel som du sökt efter på Internet.

Det betyder inte att det till 100% är rätt del till din bil. Så för att vara på säkra sidan kan du knappa in din bils registreringsnummer i rutan bredvid så får vår databas plocka fram rätt delar för just din bil.

Vi kommer självklart också att hjälpa dig att manuellt kontrollera så att det blir rätt del till din bil. Har du några funderingar så kan du alltid använda vår chat så hjälper vi dig så fort som möjligt eller maila till oss på info@drivknuten.se så återkommer vi till dig med ett svar

Art. No:
BKUV0310

Damask i svart nitrilgummi, universal, 10

1 595,00 kr
I lager, skickas direkt, lev. inom 1-3 dagar

10-pack av vår populära universaldamask som består av nitrilgummi. Nitrilgummi används allmänt i oljeindustrin på grund av dess motståndskraft mot bränsle och andra kemikalier. Det är ett elastiskt material som även används vid tätningar i fordon. Eftersom nitrilgummi har hög motståndskraft mot kemikalier, vatten, salt etc. och klarar ett brett spektrum av temperaturer, fungerar det utmärkt till damasker som sitter i en utsatt miljö med stor yttre påverkan i alla väder och temperaturförhållanden.

Alla våra damasker levereras med fett och rostfria klämmor.

Damasken och fettet har mycket stor betydelse för en korrekt funktion av drivknuten. Utan en bra tätning som säkerställer att ingen smuts från utsidan kommer in i drivknuten, leder det ofelbart till ett snabbt slitage i lederna. Damasken bör därför kontrolleras vid varje besök på verkstan och bytas ut vid behov. Vårt speciella fett är perfekt anpassade till alla material och garanterar en lång livslängd i lederna. Monteras med Boot-gun eller vår monteringskon.

Används enklast ihop med vår monteringskon, spraya rejält med 5.56 eller WD40 på både konan och i damasken. Använd inget annat medel! Kan självklart också monteras med s.k. Bootgun.

Se filmen HÄR om hur enkelt det är att montera våra damasker!

To Top