Returrätt

Har vi på Drivknuten.se garanterat att delen ska passa via vår symbol “100% Garanterat Rätt Del” står vi alltid för kostnaden för både frakten till dig som kund samt returfrakten och betalar tillbaka hela beloppet på din beställning, om vi inte kan hjälpa dig med en annan vara.

Kund till Drivknuten.se har enligt lagen om distansavtal och avtal utanför affärslokaler (2005:59), rätt att ångra beställd vara genom att meddela Drivknuten.se via mail inom 14 dagar från beställningsdagen.

För att du som kund skall kunna utnyttja sin ångerrätt måste varan ovillkorligen hämtas ut. Ett outhämtat paket betraktas aldrig som utnyttjande av ångerrätten då Drivknuten.se belastas med extrakostnader från transportföretaget. Denna kostnad för frakt och administrativa kostnader är på totalt 390 kr som i så fall kommer att debiteras dig som kund.

Vid utövande av ångerrätt betalar du som kund själv returfrakten på 199 kr om du använder vår retursedel, alternativt att du betalar för returfrakten själv. Notera dock att paketet ovillkorligen skall skickas som företagspaket, vi har ingen möjlighet att hämta ut paket som skickats till ombud.

Om du som kund utnyttjar din ångerrätt, återbetalar vi på Drivknuten.se efter avdrag för eventuella frakter och hanteringskostnad, förutsatt att den är komplett och att vi mottagit alla uppgifter/förutsättningar för att kunna göra återbetalningen. Den ska också vara väl emballerad så inga skador kan uppstå under leveransen. Eventuella transportskador under returfrakten till Drivknuten.se ligger helt på kundens ansvar.

Notera att vi på Drivknuten.se aldrig tar tillbaka en infettad, smutsig, monterad eller ej komplett vara som ångrat köp eller som godkänd retur. Vi debiterar 15% av varans belopp för att täcka våra kostnader för hantering, kartong och emballage av returen. Vi förbehåller oss även rätten att debitera för saknade delar i de fall returen inte är komplett.

To Top