FRAKT

Subventionerade fraktkostnader

Vi tillämpar så kallad enhetsfrakt, vilket betyder att vi har satt en fast kostnad som är subventionerad av oss för att det ska vara enkelt, bekvämt och billigt för dig som kund att beställa och få din eller dina varor levererade. Det spelar alltså ingen roll om du beställt två tunga drivaxlar som väger över 25 kilo upp till norra Sverige, du betalar ändå inte mer än 99 kr som privatperson för leverans till ett ombud eller 159 kr som företagspaket direkt till ditt företag. Det betyder samtidigt att det kan tyckas bli en dyr frakt om du bara skulle beställa en ABS-ring, men det finns idag inget annat rättvisare och enklare sätt att prissätta en frakt utan att ta hänsyn till vikt och var det ska levereras.

 

Hämta i butiken - ingen fraktkostnad

Du kan självklart alltid hämta dina varor i vår butik i Helsingborg. Beställ de för avhämtning och betala på valfritt sätt, alternativt med kort, kontant eller Swish i samband med att du hämtar varorna.

Privatpaket till ombud - 99 kr

Enklast och snabbaste sättet att få dina delar levererade. Vi skickar samma vardag som du beställer före 15.00 och använder oss av DHL som levererar till ditt närmaste ombud. Du får ett SMS så fort dina delar är framme. Normalt inom en till tre dagar.

Företagspaket - 159 kr

Förbehållet företag och verkstäder, vi tillämpar en enhetskostnad oavsett vikt. Levereras av DHL som ett prioriterat företagspaket. Leverans normalt dagen efter, för landets norra delar kan det ta ytterligare en eller två dagar.

To Top