Framvagn

Skriv in ditt regnr.

Framvagn

Hörs det ett knakande, gnisslande eller knirrande ljud från bilens framvagn, eller känns det kanske som om någonting glappar eller rör sig i sidled? Då kan det det vara dags att byta en eller flera länkarmar, eller bärarmar som de också kallas.

När en länkarm slits påverkar det styrning, stabilitet, däckslitage och till sist kan hjulet lossna. En utsliten, skadad eller krökt/deformerad länkarm kan eller ska aldrig lagas, den ska bytas helt.

Att den slits kan bero på många på många olika faktorer, som rost och salt som går hårt åt bussningar och leder, även undermålig kvalitet på många delar och/eller komplicerade konstruktioner bidrar. Men våra dåliga vägar med potthål och skador i vägbanan gör sitt till i kombination med lågprofilsdäcken som många av våra bilar är försedda med.

Länkarmarnas uppgift är att se till att hjulet kan fjädra upp och ner och samtidigt kunna svängas utan att flexa eller ge efter. De ska därför klara stora belastningar i den utsatta miljön med vatten, salt och vibrationer.

Vi har enbart leder, länkarmar och länkarmssatser av högsta kvalitet från främst JP med 2 års garanti. Dessa är ej att förväxla med billiga länkarmskit av mer eller mindre bristfällig kvalitet. Tack vare stora volymer utan mellanhänder så kan vi hålla mycket konkurrenskraftiga priser, men vi ger inte avkall på kvalitén. Söker du det allra billigaste får du leta någon annanstans.

BESTÄLL
FÖRE

15.00

så skickar vi dina varor samma dag från vårt lager i Helsingborg!

Garanterat rätt del!

Denna symbolen på artikeln betyder fri returrätt och alla pengar tillbaka om den av någon anledning inte skulle passa!

To Top