Ny webbportal för bankörning

GTRacing.se är en helt ny webbportal för trackdaykörningar. Inriktningen är för alla som gillar eller önskar att köra på en racerbana, oavsett om de kört tidigare eller ens äger en egen racebil. Tyngdpunkten på den nya portalen är en kalender som listar samtliga typer av trackdays på Sveriges 17 racingbanor.

Dörutöver finns möjligheten till licenskurser, att få åka med på en racerbana, själv prova som ”racerförare för en dag”, hyra en banracingbil under en bandag, tävla i en racingsimulator, gå ihop några kompisar och köra ett skrotbilsrace eller t.o.m. köra en äkta Formel 1-bil på Sveriges enda Formel 1 bana, Scandinavian Raceway Anderstorp.

Portalen har även länkar till samtliga Europas racingbanor som erbjuder trackdays, till företag som är specialiserade på delar och tjänster inom motorsporten, intressanta projektbyggen, simulatorracing, sportbilar och racingteam.

Syftet med hemsidan är att det ska finnas något för alla – oavsett vad man har för erfarenhet eller ekonomiska möjligheter.

Titta in på sidan: GTracing.se