Blogg

 1. Vi sponsrar Gelleråsen

  Karlskoga Motorstadion, Gelleråsen, strax utanför Karlskoga i natursköna Värmland, är en bana som har det mesta. Det finns ingen annan motorbana där man kan se hela banan från publikplats, inte heller någon annan anläggning som har en resultattavla där man hela tiden kan se aktuell ställning. Därutöver finns restaurangen Pit Stop Café som är öppen nästan hela året. Banan har även uthyrningstugor, depåboxar och en gokartbana med en unik velodromkurva som minner om forna tider när racerbanan hade en velodrom, vilket också gav namnet Velodromloppet som faktiskt körs än idag - utan velodromen då förstås.
  Karlskoga Motorstadion är en fantastisk och mycket välskött anläggning med ett stort engagemang!
   
  Det är precis det vi vill uppmärksamma. Vi sponsrar självklart för att synas och bygga på vårt varumärke, men när vi gör det så vill vi synas i positiva miljöer med mycket känsla, stort hjärta och engagemang. 

  Karlskoga Motorförening, KMF, har synnerligen fantastiska funktionärer som vi tycker att ska uppmärksammas på bästa möjliga sätt. Vi håller därför tillsammans med några andra partners att titta på hur vi ska kunna bidra på ett bra sätt och därmed förbättra deras förutsättningar.

  Anläggningen erbjuder ett unikt koncept med spännande aktiviteter. Det är allt från teambildning, licenskurser, körsäkerhet och Go-kart till hissnade upplevelser med raceutrustade Volvo C30, Formel Renault 2.0 eller Legend Cars. Perfekt för företagsaktiviteter, kundevent, födelsedagar eller bara för att man älskar bilar och själv någon gång vill testa på att vara racerförare för en dag. Har du inte provat än, så måste du bara göra det. Kolla in bil nr. 10 lite extra...

   

  Sponsorskylt
  Läs mer
 2. Vi sponsrar Micke Nyman

  För oss på Drivknuten.se är motorsporten viktig då den med sin teknikutveckling hjälper branschen med nya tekniska lösningar. Vi försöker därför hjälpa till och stötta utvalda förare såväl som intressanta projekt och motorbanor. Det är inga stora åthävor från vår sida men vi vill "dra vårt strå till stacken" och göra det lilla vi kan och väljer projekt med stort hjärta. 

  Det var också därför vi valde att sponsra Micke Nyman som med sin härliga jordnära personlighet ger ett positivt och bestående intryck på alla han möter.

  Micke är dessutom en otroligt duktig racingförare som körde gokart med stor framgång mellan åren 1995 och 2003 innan han "tillfälligt" la hjälmen på hyllan.

  2015 - efter hela 12 års uppehåll - började han köra Legends Cars och slutade som 2:a i serien första året han började köra och blev då naturligtvis Rookie of the Year. 2016 slutade han som två i serien igen. Men både 2017 och 2018 vann han hela serien, alltså Legends Cup Champion två år i rad.

  Så inför 2019 tog Micke det stora klivet upp till att köra Camaro i V8 Thunder Cars med helt andra förutsättningar med en stor karossbil med stark V8-motor. Starten i serien var lite brokig men i de senaste fyra av fem racen har han slutat på pallen och ligger nu fyra i serien total med en chans på en tredjeplats om allt går vägen i finalen på Mantorp Park helgen den 4-5 oktober. Vi håller tummarna för Micke inför finalen och återkommer med information om hur det hela slutar.

  Följ honom på Facebook: https://www.facebook.com/mickenyman56/

  micke nyman i Camaro

  Läs mer
To Top