Vi på Drivknuten sponsrar team Nyman Racing!

Motorsporten är viktig för oss på Drivknuten.se då den med sin teknikutveckling hjälper branschen med nya tekniska lösningar. Men framför allt skapar den ett starkt nätverk och ger väldigt mycket tillbaka. Vi väljer samtliga projekt och åtaganden med stort hjärta.

Vi försöker därför hjälpa till och stötta utvalda förare såväl som intressanta projekt och motorbanor. Det är inga stora åthävor från vår sida men vi vill försöka “dra vårt strå till stacken” och göra det lilla vi kan för att motorsporten ska överleva och fortsätta utvecklas.

Vi fortsätter därför att sponsra Micke Nyman som med sin sköna generösa personlighet ger ett bestående intryck på alla han möter.

I tillägg är Micke dessutom en otroligt duktig racingförare som vunnit det mesta han kört i Legends Cars. Efter ett inhopp i V8 Thunder Cars 2019 slutade han på en mycket hedrande 4:e plats, men nu är han alltså tillbaka i Legends Cars igen för att vinna. Nytt för i år är att han teamar ihop med Rasmus Ericsson som även han har en grym meritlista. Rasmus vann World Finals i Legends i Las Vegas 2018 och Legends Cup i Sverige 2019 och 2020.


Valeryd Legends Cup 2021

Nyman Racing ställde upp med totalt nio förare och har egentligen totaldominerat från första racet med pallplatser för teamets olika förare. Hela säsongen har gått som på rälls om man då undantar racet på Falkenberg där kvalet i regn ställde till det ordentligt.

Som mycket välförtjänt vinnare efter finalen på Gelleråsen stod Nyman Racing-föraren Christofer Karlsson före Micke Nyman som slutade som tvåa och Rasmus Eriksson på en tredje plats.

Teammästerskapet vann naturligtvis av radarparet Micke Nyman och Rasmus Eriksson före Erik Blixt och William Gunnarsson samt Olle Erixon och Michael Gryvik, samtliga Nyman Racing-förare.


Nyman Racing inför säsongen 2022

Nytt för säsongen 2022 är att Per Danielsson kommer att köra för Nyman Racing, men att Micke Nyman själv inte kommer att köra. Han måste istället fokusera på teamet med ett ännu större engagemang. En stor lastbil med tillhörande depåtält har införskaffats för att öka exponeringen och samtidigt få plats att samla hela teamet tillsammans med sponsorerna på ett bättre sätt.

Micke Nyman satsar dock på att köra världsfinalen i USA i november nästa år.

Vad vi har hört så ska Rasmus Ericsson göra en hejdundrande satsning inför 2022. Är det för vågat att tippa honom som vinnare av Legends Cup 2022 redan nu?

 

Följ killarna via hemsidorna: Nyman Racing 
respektive Rasmus Ericsson

eller via Facebook: https://www.facebook.com/mickenyman56/

https://www.facebook.com/rasmus.m.ericsson

Rasmus Ericsson vann Valeryd Legends Cup 2020